Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Inzet D66 bij behandeling begroting 2022 raad Etten-Leur

RaadsvergaderingD66 Etten-Leur heeft tijdens de begrotingsbehandeling 2022 ingezet op preventie, het sociale gezicht en ambitie. Concreet hebben we de volgende zaken ingezet:

  1. De bezuinigingen op de sportverengingen, buurthuizen, Jeugdland en musea niet door te voeren, dat is consequente beleidsvoering.
  2. Met de diverse verenigingen open in gesprek te gaan, waar kunnen we met elkaar efficiƫnter werken en misschien kosten besparen en ondersteunen waar is extra ondersteuning nodig.
  3. De zwerfpakkers voldoende te faciliteren door iedere nieuwe vrijwilliger naast de benodigdheden een gratis kar aan te bieden en dit niet te maximeren tot 10 totaal. Misschien eens creatief met elkaar nadenken hoe we deze vrijwilliger nog beter kunnen ondersteunen.
  4. Corona vergt veel van onze ondernemers en vooral van onze sportverenigingen. Het goed controleren van de corona app vergt veel van de vrijwilligers van sportverenigingen. Ondersteuning vanuit de gemeente is gewenst, voorbeeld Raalte. Dat kan bekostigd worden uit de coronagelden.
  5. meer ambitie tonen in de begroting.

    Lees hier de totale inzet

Gepubliceerd op 14-11-2021 - Laatst gewijzigd op 14-11-2021