Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 7 juli 2021

Nieuwe lijsttrekker voor D66 Etten-Leur

Persbericht – D66 Etten-Leur

Carola Groenen is door de Etten-Leurse leden van D66 verkozen tot lijsttrekker in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Carola werd bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 voor het eerst gekozen tot gemeenteraadslid, samen met de huidige fractievoorzitter Ron Dujardin. Na meer dan 20 jaar de lijsttrekker te zijn geweest voor D66 geeft Ron het stokje nu door aan Carola. Ron blijft wel beschikbaar voor het raadswerk voor D66 Etten-Leur.

In het dagelijks leven is Carola voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Carola is sociaal, positief ingesteld en toekomstgericht en zal met die eigenschappen het D66 geluid in de gemeenteraad van Etten-Leur goed laten horen.